natrag na listu članova

Zagrebačke pekarne "Klara" d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Zagrebačke pekarne Klara d.d. hrvatska je tvrtka koja se bavi industrijskom proizvodnjom i prodajom kruha, peciva i drugih srodnih prehrambenih proizvoda. U centralnom proizvodnom pogonu u Zagrebu svakodnevno se proizvode preko 150.000 jedinica različitih pekarskih proizvoda, koji se dnevno distribuiraju na gotovo 2.500 dostavnih mjesta diljem zemlje.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. hrvatska je tvrtka koja se bavi industrijskom proizvodnjom i prodajom kruha, peciva i drugih srodnih prehrambenih proizvoda. U centralnom proizvodnom pogonu u Zagrebu svakodnevno se proizvode preko 150.000 jedinica različitih pekarskih proizvoda, koji se dnevno distribuiraju na gotovo 2.500 dostavnih mjesta diljem zemlje. Zagrebačke pekarne Klara d.d. na hrvatskom tržištu djeluju u svojstvu nacionalnog dobavljača, pri tome poslovno pokrivaju cijelu Hrvatsku sa odabranim pekarskim proizvodima iz asortimana. Tvrtka uspješno kombinira tradicionalne recepture i suvremene trendove u prehrani i u svom asortimanu nudi: kruh, pecivo, proizvode od lisnatog tijesta, trajne pakirane proizvode, trajne kolače, tjesteninu, te zamrznute i polupečene proizvode pod nazivom Claressa. Dodatnu bliskost sa tržištem Zagrebačke pekarne Klara d.d. ostvaruju kroz vlastitu maloprodajnu mrežu. Danas je to mreža sa preko 20 maloprodajnih jedinica na atraktivnim lokacijama diljem zemlje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se