Nazad na vijesti
Sastanak  s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović
7. studeni 2017.

Sastanak  s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović

Dana 7. studenog 2017. predstavnici Američke gospodarske komore (AmCham) sastali su se s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović kako bi razgovarali o mogućnostima za osnaživanje gospodarstva i poslovnog okruženja u Hrvatskoj. Predstavnici Vijeća upravitelja AmCham-a i izvršna direktorica istaknuli su digitalizaciju javne uprave, procese procjene učinaka propisa i doprinos poslovne zajednice kod izmjena zakona te unaprjeđenje pravosudnog sustava kao bitne za postizanje veće konkurentnosti Hrvatske.

AmCham Hrvatska okuplja više od 220 američkih, hrvatskih i drugih međunarodnih tvrtki koje zapošljavaju više od 67.000 ljudi u Hrvatskoj. Kao najstarija strana komora u Hrvatskoj AmCham već 19 godina snažno doprinosi unaprjeđenju poslovanja kroz zagovaranje najboljih poslovnih praksi te niza preporuka za pozicioniranje Hrvatske kao privlačne destinacije za ulaganja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se