AmCham Hrvatska

Mi smo glas američkih, hrvatskih i međunarodnih kompanija koje ulažu u Hrvatskoj.

Od 1998, AmCham Hrvatska zastupa poslovne interese američkih, međunarodnih kao i kompanija u hrvatskom vlasništvu. Mi smo široka međunarodna platforma koja okuplja poduzeća neovisno o njihovom porijeklu ili veličini, koje povezuje posvećenost poslovanju u Hrvatskoj i doprinosu hrvatskoj konkurentnosti i visokim poslovnim standardima.

AmCham predstavlja 326 poduzeća koja u Hrvatskoj zapošljavaju više od 95.000 ljudi. AmCham Hrvatska je osnovana kao nevladina i neprofitna organizacija i u cijelosti ju financiraju članovi.

Vizija AmCham-a Hrvatska je biti vodeća poslovna organizacija koja doprinosi snažnom i konkurentnom poslovnom okruženju u Hrvatskoj i rastućoj transatlantskoj suradnji.

Misija AmCham-a Hrvatska je pružiti svojim članovima forum za razvoj poslovnih prilika kroz promociju visokih standarda poslovne prakse, zagovaranjem politika i omogućujući poslovno povezivanje na visokoj razini menadžmenta.

Ciljevi

  • AmCham osnažuje veze između Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država kroz trgovinu i investicije
  • AmCham želi ojačati partnerstvo između poslovne zajednice i Vladinih institucija na svim razinama
  • AmCham potiče suradnju svojih članova
  • AmCham promovira regionalnu trgovinu i europsku suradnju

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se