Promotivne mogućnosti

S više od 300 uglednih poduzeća u svojem članstvu, prioritet AmCham-a je pružiti članovima učinkovitu marketinšku podršku za razvoj poslovanja kroz sponzorstvo ili suorganizaciju AmCham-ovih događanja, oglašavanje kroz AmCham-ove komunikacijske kanale, direktni marketing prema članovima AmCham-a ili ponudu proizvoda i usluga u Member2Member programu.

AmCham Hrvatska nudi svojim članovima različite mogućnosti za učinkovito pozicioniranje u hrvatskoj poslovnoj zajednici:  

Sponzorstva i suorganiziranje važnih AmCham-ovih događanja povećavaju vidljivost poduzeća i osiguravaju pristup vodećim političkim i gospodarskim ličnostima u Hrvatskoj

Tijekom godine, AmCham organizira oko 60 različitih događanja, a većina uključuje privlačne sponzorske pakete. Povezivanjem svog branda s AmCham-om, poduzeće može povećati svoju prisutnost na tržištu i mrežu perspektivnih klijenata i suradnika jačajući time svoju konkurentnost. Na AmCham-ovim zbivanjima sudjeluju članovi uprava vodećih poduzeća u Hrvatskoj kao i Vladini predstavnici i predstavnici diplomatskog zbora. Ova zbivanja su redovito popraćena od strane medija. AmCham Hrvatska nudi svojim članovima mogućnost sponzorstva ili suorganizacije stručnih događanja koja omogućuju direktnu komunikaciju s ciljnom skupinom i pozicioniranje kao eksperta u određenom području.  

Oglašavanje putem AmCham-ovih komunikacijskih kanala

Široka mreža kontakata koja pokriva menadžment poduzeća članova i nečlanova, državnih institucija, diplomatskog zbora i kontakata u AmCham-ovoj međunarodnoj mreži, čini naše kanale komunikacije učinkovitim alatom za pristup donositeljima odluka u poslovnoj zajednici i državnim institucijama. Mogućnosti oglašavanja odnose se na AmCham-ov elektronski newsletter koji se šalje dva puta mjesečno, tiskano i elektronsko izdaje časopisa News & Views te Godišnjak.

Direktni marketing prema članovima AmCham-a

Članovi AmCham-a imaju besplatan pristup kontakt podacima članova na ’Member Only’ web stranici i u Godišnjaku. Kontakt podaci se redovno osvježavaju, a pregledan popis u excel formatu je dostupan na zahtjev. AmCham je ponosan što su osobe za kontakt velikim dijelom članovi uprava poduzeća, stoga ljubazno molimo članove da ovaj popis koriste pažljivo za odgovarajuće i personalizirane poruke.

Ponudite svoje proizvode ili usluge AmCham-ovim članovima kroz M2M program

AmCham aktivno potiče međusobnu suradnju članova. Member2Member program sadrži popuste ili pogodnosti koje pruža više od 40 poduzeća članova iz različitih grana gospodarstva. Pridružite se programu i povećajte svoju marketinšku vidljivost. Podsjećamo da se popusti odnose na sve zaposlenike poduzeća članova.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se