Postanite član

Tko može biti član?

Mi smo široka međunarodna platforma te su dobrodošla sva poduzeća bez obzira na njihovo podrijetlo ili veličinu, koja su posvećena poslovanju u Hrvatskoj i pridonose konkurentnosti Hrvatske i visokim poslovnim standardima.

Ispunite prijavnicu za članstvo i pošaljite nam je. Vaša prijava bit će dostavljena na odobrenje AmCham-ovom Vijeću upravitelja. Nakon odobrenja Vijeća i plaćanja članarine, vaše će poduzeće postati član AmCham-a s pristupom svim članskim pogodnostima. Članstvo se automatski obnavlja svake godine, osim ako ne otkažete članstvo do konca studenog tekuće godine.
Molimo da se za prijavu za članstvo obratite gđi Stilinović.

preuzmite prijavnicu za članstvo
/

Iskustva članova

Ema Menđušić Škugor, Odvjetnica
Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka odvjetničko društvo d.o.o.

O poslovnoj delegaciji u New York i San Francisco/Silicijsku dolinu: Odlično! Prilika da se dobije kratki ali detaljan uvid u način kako vodeće kompanije pristupaju digitalnoj transformaciji. Dobro osmišljeno i organizirano putovanje.

upoznajte naše članove

Iskustva članova

Stjepan Roglić, Dopredsjednik Nadzornog odbora
Orbico d.o.o.

O poslovnoj delegaciji u New York i San Francisco/Silicijsku dolinu: Zahvaljujemo na pozivu i organizaciji izrazito korisnog posjeta našeg izaslanstva tehnološkim kompanijama SAD-a. Svjedočili smo prezentacijama lidera pružatelja internetskih usluga, softvera baziranog na umjetnoj inteligenciji, konzultanata koji su već izborili svoje mjesto na svjetskom tržištu, kao i start-upovima kojima se u Silicijskoj dolini pružaju neograničene tehnološke i financijske mogućnosti promocija ideja i inovacija.

upoznajte naše članove

Iskustva članova

Anita Cvetić Oreščanin, Članica Uprave
Poslovna Inteligencija d.o.o.

Izuzetno mi je drago da je naša tvrtka, Poslovna inteligencija, aktivno sudjelovala u programu “Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave”, kroz koji smo imali priliku upoznati se s vodećim svjetskim praksama, sudjelovati u interaktivnim raspravama te doprinijeti i našim uvidom u digitalnu transformaciju kroz temu stvaranja vrijednosti iz podataka. Cijeli program je kulminirao odlaskom poslovne delegacije u SAD gdje smo u izvrsnoj organizaciji AmCham-a posjetili vodeće svjetske institucije i korporacije te dobili inspirativan uvid u procese digitalne transformacije kod njih. Zahvaljujem AmChamu na izvrsnoj organizaciji ovog programa.

upoznajte naše članove

Iskustva članova

Ron B. Given, Branch Managing Partner, Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb
Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb

AmCham je bila prva organizacija s kojom sam se susreo i pridružio joj se kad sam stigao u Zagreb iz Chicaga, i drago mi je što sam to učinio. Jednostavno nema boljeg načina da se brzo i temeljito uđe u tok hrvatskog poslovnog i društvenog života. To je izvrsna organizacija s prvoklasnim timom.

upoznajte naše članove

pogodnosti članstva

Članstvo u AmChamu znači biti dio vodeće mreže koju čine neke od najuspješnijih, najinovativnijh i najuzbudljivijim kompanija današnjice.

Komora nudi kontinuiran i vjerodostojan pristup političkim i poslovnim krugovima. Možete koristiti tu mrežu za povezivanje, informiranje ili za iskazivanje stava o pitanjima koja utječu na poslovanje. Velik udio međunarodnih kompanija i AmCham-ovi kontakti i programi daju pristup globalnom tržištu, najboljim svjetskim praksama i globalnim poslovnim liderima.

 • Zagovaranje interesa poslovne zajednice
  AmCham Hrvatska konstruktivno i kontinuirano surađuje s političkim dionicima u Hrvatskoj, svojim članovima omogućuje pristup glavnim donositeljima odluka. a kroz zagovaranje stajališta omogućuje da se čuje glas poduzeća o pojedinim pitanjima.
 • Događanja i povezivanje na visokoj razini
  AmCham Hrvatska organizira događanja na kojima sudjeluje najviši menadžment kao i ekspertna događanja tako da se članovi mogu povezivati na fokusiran i učinkovit način.
 • Pozicioniranje i vidljivost poduzeća u poslovnoj zajednici
  AmCham-ova događanja i kanali komunikacije omogućuju pozicioniranje poduzeća kroz sponzorstva, suorganizaciju događanja ili oglašavanje.
 • Globalni kontakti
  AmCham Hrvatska blisko surađuje s 45 europskih AmCham-ova i dio je globalne mreže od 117 AmChamova širom svijeta.

Novi članovi

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se