natrag na listu članova

Buckhill d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Kroz preko 15 godina postojanja gradimo i upravljamo temeljnim osiguravateljskim platformama s godišnjim prometom od preko 150 milijuna dolara u velikom broju zemalja i kroz brojne distribucijske kanale.

Kako bismo pomogli i našim klijentima i nama samima, automatiziramo većinu procesa, a gdje automatizacija nije moguća, fokusiramo se na unaprjeđenja. Predanost stalnom istraživanju i razvoju unutar same kompanije jamči nam ostanak na prvim linijama tehnologije, pa stoga i možemo pružiti najbolja rješenja koja tehnologija može ponuditi. Motivaciju crpimo iz rezultata našeg rada koji pruža stvarnu promjenu, što i osnažuje našu odlučnost i predanost kreiranju velikih stvari. Intelektualno smo radoznali, odlučni, visoko usredotočeni uz iznimnu pozornost za detalje - sve što radimo u skladu je s našim temeljnim vrijednostima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se