Poslovna delegacija u New York i San Francisco/Silicijsku dolinu

Kao veliko finale programa Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave, AmCham je organizirao poslovnu delegaciju u New York i San Francisco/Silicijsku dolinu za članove uprava kompanija članica AmCham-a kako bi mogli vidjeti digitalnu transformaciju na njenom izvorištu.

Poslovna delegacija se održala od 11.-15. lipnja 2018. s ciljem upoznavanja digitalnih prvaka, tradicionalnih kompanija u transformaciji kao i mladih disruptivnih kompanija. Pri vođenju vlastitih projekata, uvijek je korisno proučiti kako druge kompanije pristupaju tom izazovu. Ova delegacija pružila je detaljniji uvid u neke od najuzbudljivijih i najuspješnijih postupaka transformacije u raznim industrijama.

Delegacija je posjetila:

  • New York – New York Stock Exchange, Bank of America, NASDAQ, The Boston Consulting Group i IBM Watson Center
  • Silicon Valley - Google i Fortinet
  • San Francisco – Microsoft, Volans-i, UBER i Lunar/McKinsey & Company.
  • 10. lipanj 2018
PRIJAVE SU ZATVORENE.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se