natrag na listu članova

iOLAP d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

iOLAP je globalna tvrtka sa sjedištem u Rijeci i Dallasu, Texas. Fokusirani smo na rješenja iz područja velikih podataka, napredne analitike i stvaranja aplikacija.

Poslujemo više od dva desetljeća koristeći cutting edge tehnologije te rješenja orijentirana na potrebe klijenata i poslovne ishode. Fokus stavljamo na podatkovne tehnologije u svrhu razvoja rješenja koja su učinkovita, sigurna i skaliraju se svakoj veličini potreba klijenata. Nudimo dubinsku ekspertizu na području Enterprise Data Warehousing-a (EDW), streaming low-latency data collection-s, in-memory processing-a, paralell processing-a kao i prediktivne i perskriptivne analitike. Klijenti su nam neke od najvećih svjetskih kompanija iz svih industrijskih vertikala. Surađuju s vodećim organizacijama iz područja analitike i big data-e, vodeći se dvama jednostavnim kriterijima, iskoristivošću i mogućnostima. Pružit ćemo vam vodstvo i ekspertizu i pobrinuti se da uvijek budete korak ispred konkurencije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se