natrag na listu članova

Mazars Cinotti Consulting d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Mazars je vodeće međunarodno, revizorsko, porezno i savjetodavno poduzeće koje teži izgradnji ekonomskih temelja poštenog i uspješnog društva.

Mazars je osnovan u Europi, a danas je prisutan u više od 90 zemalja te broji 42.000 stručnjaka - 26.000 u našem integriranom partnerstvu, 16.000 putem Mazars North America Alliance - čiji je cilj pomoći klijentima maksimalno iskoristiti sve poslovne prilike i poslovati s pouzdanjem i sigurnošću. Mazars u Hrvatskoj broji više od 120 stručnjaka u područjima revizije, savjetovanja, poreza i računovodstva, a među njima se nalazi više ovlaštenih revizora, ovlaštenih poreznih savjetnika, procjenitelja i ACCA kvalificiranih zaposlenika. Naš cilj je uvijek biti iznad očekivanja i potreba klijenata. Stoga posvećujemo dužnu pozornost obrazovanju, poštenju i poštivanju zakona te principu vrijednost za novac.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se