natrag na listu članova

Mylan Hrvatska d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

Mylan je jedno od vodećih svjetskih farmaceutskih društava. Lijekovi koje Mylan proizvodi uključuju generičke i zaštićene proizvode u različitim oblicima doziranja i terapeutskim kategorijama.

Društvo ima inovativne mogućnosti istraživanja i razvoja te je jedno od najvećih svjetskih proizvođača djelatnih farmaceutskih sastojaka. Mylan primjenjuje jedan globalni standard kvalitete na sve svoje lijekove, neovisno o mjestu proizvodnje. Ključne vrijednosti Mylana uključuju inovaciju, integritet, pouzdanost, uslužnost i timski rad. Poduzeće uvijek nastoji dati sve od sebe s ciljem stvaranja boljeg zdravlja za bolji svijet. To je ono što inspirira Mylan u pružanju zdravstvene skrbi visoke kvalitete za 7 milijardi ljudi na svijetu. Mylanovi zaposlenici vjeruju da uvođenje promjena zahtijeva drukčiji pristup. Oni su nekonvencionalni, neumorni, predani i strastveni. To ih čini idealnima za postavljanje novih standarda u zdravstvenoj skrbi i osiguranje pristupa lijekovima visoke kvalitete za 7 milijardi ljudi.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se