natrag na listu članova

Oprema d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodnja

Oprema d.d. je obiteljski proizvođač opreme za hlađenje i točenje svih vrsta pića kao što su pivo, bezalkoholna gazirana pića, sokovi, vino, voda, soda-voda, mlijeko i nitro/hladna kava.

Tvrtka je osnovana 1948., a proizvodnja trenutnog asortimana proizvoda počela je 1976. Trenutni CEO Domagoj Cvetko, ujedno i druga generacija obitelji, sada ima tim od 288 zaposlenih s proizvodima prisutnim na preko 50 tržišta diljem svijeta. Glavni razlog za uspješnost kompanije bili su stalni naglasak na kvaliteti i politika in-house tehnologija i proizvodnih procesa. Oprema ima pod jednim krovom sve; od R&D, termodinamičkog laboratorija, konstrukcije, preko 20 proizvodnih tehnologija te drugih potrebnih odjela koji su svi organizirani prema lean proizvodnom filozofijom. S godišnjom proizvodnjom od 50.000 jedinica, Oprema je vodeća proizvodna tvrtka u Europi u svojoj industriji. Posjedujući 4 ISO i brojne druge certifikate (poput UL i NSF), po politikama kvalitete i zaštite okoliša iskreno se živi. Novi investicijski krug uskoro počinje, osiguravajući stabilnost i daljni rast.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se