natrag na listu članova

Pešut & Matić odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Pešut & Matić odvjetničko društvo d.o.o. (“P&M“) stručan je, iskusan i pouzdan pravni savjetnik i podrška gospodarstvenicima koji tek investiraju ili već obavljaju gospodarsku djelatnost u svim područjima proizvodnje, trgovine ili pružanja usluga.

P&M fokusirano je na pravno savjetovanje – osobito stranih klijenata - u svim aspektima korporativnog i trgovačkog prava, bankarstva i financija, tržišta kapitala, nekretninskog prava, prava tržišnog natjecanja, rješavanja sporova, upravnog i ostalih područja hrvatskog prava. Osim na hrvatskom jeziku, P&M pruža odvjetničke usluge i na engleskom i njemačkom jeziku, te ima dobru poslovnu suradnju s brojnim stranim odvjetničkim društvima, poreznim savjetnicima, te domaćim i stranim revizorskim društvima i poslovnim savjetnicima. Više informacija o P&M dostupno je na www.pmod.hr.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se