natrag na listu članova

Poslovna Inteligencija d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

Poslovna inteligencija vodeća je tvrtka za implementaciju analitičkih rješenja i sustava za potporu poslovnom odlučivanju te strateški ICT konzalting.

Stručan tim Poslovne inteligencija specijaliziran je u području Data Engineering i Data Science usluga te implementacije integracije podataka, skladišta podataka, big data analitike, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja kvalitetom podataka i matičnim podacima kao i upravljanja privatnosti podataka. Njihovo iskustvo u poslovnim procesima odnosi se na srednje i velike tvrtke unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, bankarstvo, proizvodnja, distribucija, maloprodaja osiguranje i javni sektor. Sa sjedištem tvrtke u Zagrebu i uredima u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu Poslovna inteligencija broji 140 iskusnih konzultanata, realizaciju više od 200 projekata za preko 90 klijenata u dvadeset zemalja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se