Prezentacija gosp. Bernarda Gršića, državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva o aktivnostima i planovima Ureda

Dana 17. studenog 2017. godine (09:30 – 11:00) gosp. Bernard Gršić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva prezentirao je rad Središnjeg državnog ureda i nadolazeće aktivnosti s naglaskom na digitalnu transformaciju i e-usluge u javnom sektoru.

Vlada je na sjednici održanoj 25. svibnja 2017. godine usvojila Strategiju e-Hrvatska 2020 kao i Akcijski plan za provedbu Strategije e-Hrvatska 2020. Glavni cilj Strategije je osigurati povezivanje informacijskih sustava tijela javne uprave iz svih sektora na način da se građanima pruži što veći broj kompleksnih e-usluga i smanji opterećenje građana u interakciji s javnom upravom.

Članovi AmCham-a uključuju vodeće svjetske i domaće IT kompanije, a tema digitalne transformacije važna je tema AmCham-ovog Odbora za trgovinu i investicije te je prepoznata kao jedna od mogućih generatora gospodarskog, ali i društvenog napretka Hrvatske.

Predstavnici prisutnih poduzeća izrazili su spremnost doprinijeti svojim vremenom i resursima kako bi podržali napore tijela javne uprave u ostvarivanju opće digitalizacije društva. 

 

  • 17. studeni 2017
  • 09:30h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Rasprodano

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se