Nazad na vijesti
11. CIHT potvrdio status najznačajnije konferencije o zdravstvenom turizmu u regiji
3. studeni 2023.

11. CIHT potvrdio status najznačajnije konferencije o zdravstvenom turizmu u regiji

Luksuzni Hotel Miramare u Crikvenici ugostio je 11. po redu Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT).

Konferencija je i ove godine okupila vrhunske domaće i svjetske stručnjake iz područja medicine, turizma, marketinga i brendiranja destinacije – 13 stručnjaka iz 7 različitih zemalja podijelilo je svoja znanja i iskustva.

Predavanja i panele na temu trendova i inovacija u zdravstvenom turizmu, uživo i online, pratilo je više od 100 sudionika iz cijeloga svijeta.

Svečano otvaranje konferencije obilježeno je dobrodošlicom i zahvalom direktorice Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijane Biondić i predsjednika Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera Vladimira Mozetiča, koji su ponosno istaknuli kontinuitet ove konferencije i naglasili njezinu ključnu ulogu u razvoju i pozicioniranju Hrvatske visoko na karti zdravstvenog turizma.

Velika posjećenost konferencije, ogroman interes medija, zanimljiva predavanja domaćih i svjetskih stručnjaka te aktualne teme - sve su to razlozi zbog kojih je CIHT još jednom potvrdio svoj status jedne od najvećih i najznačajnijih konferencija o zdravstvenom turizmu u regiji. Na ovogodišnjoj CIHT konferenciji, u organizaciji TZG Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera te suorganizaciji Thalassotherapije Crikvenica i Termi Selce, predstavljene su mnoge zanimljive i aktualne teme.

Već dugi niz godina CIHT, uz brojne partnere i sponzore, podržavaju i Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo turizma i sporta koji su joj ove godine potvrdili i status najznačajnije konferencije tog tipa u Republici Hrvatskoj s internacionalnim karakterom. Ovogodišnji partneri konferencije bili su Hrvatska turistička zajednica, Jadran-galenski laboratorij, Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora, Primorsko-goranska županija i Grad Crikvenica.

Organizatori uskoro kreću s pripremama za 12. izdanje CIHT konferencije s novim temama i zanimljivim gostima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se