natrag na listu članova

A1 Hrvatska d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Telekomunikacije

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi koji djeluje u sedam zemalja te pruža usluge za približno 24 milijuna korisnika.

A1 u Hrvatskoj zapošljava 2000 ljudi i svakodnevno brine o potrebama dva milijuna korisnika. Naša konvergirana ponuda uključuje kombinaciju mobilnih i fiksnih usluga, televizije i ICT usluga. Nadalje, nudimo cjelovita poslovna rješenja, cloud i sigurnosna rješenja. Gradimo novi podatkovni centar na 1800m2 koji će predstavljati najmodernije postrojenje takve vrste u Hrvatskoj, a također ulažemo u razvoj 5G tehnologije te kontinuirano razvijamo vlastitu infrastrukturu u fiksnom segmentu. Osim što inovacijama i rješenjima unaprjeđujemo digitalno korisničko iskustvo, važno nam je i da se naši zaposlenici na radnome mjestu osjećaju ugodno. Godinama smo jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu i dobitnici certifikata Poslodavac Partner te MAMFORCE certifikata za izvrsnost u omogućavanju ravnoteže posla i obitelji.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se