natrag na listu članova

Abbott Laboratories d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

Poduzeće je 1888. osnovao dr. Wallace Calvin Abbott, liječnik iz Chicaga. Abbott Laboratories široko je rasprostranjeno društvo posvećeno zdravstvenoj skrbi koje se bavi otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i prodajom proizvoda i usluga u rasponu od prevencije i dijagnostike do terapije i lijekova.

Poduzeće je 1888. osnovao dr. Wallace Calvin Abbott, liječnik iz Chicaga. Abbott Laboratories široko je rasprostranjeno društvo posvećeno zdravstvenoj skrbi koje se bavi otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i prodajom proizvoda i usluga u rasponu od prevencije i dijagnostike do terapije i lijekova. Glavno poslovanje društva odnosi se na farmaceutske i medicinske proizvode, uključujući uređaje, dijagnostičke testove i instrumente te nutritivne proizvode za djecu i odrasle. Društvo ima sjedište u sjevernom predgrađu Chicaga i pruža usluge korisnicima u više od 130 zemalja. Njegovih 70.000 zaposlenika diljem svijeta odgovara na izazove povezane s okolišem i tržištem na način na koji bi njihovi prethodnici bili ponosni. Svake godine Abbott postaje sve konkurentnije poduzeće zdravstvene skrbi usmjereno na isporuku najboljih rješenja zdravstvene skrbi korisnicima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se