Nazad na vijesti
ACAP 2023 Konferencija
6. srpanj 2023.

ACAP 2023 Konferencija

Nakon šest uspješnih konferencija održanih u Sjedinjenim Američkim Državama, Udruga Hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) po prvi puta svoju godišnju konferenciju organizira u Zagrebu i to od 6. - 8. srpnja 2023 u hotelu Sheraton.

Ovogodišnja konferencija naziva "Connecting the Doers: Taking Croatia to the Next Level" ponovno će okupiti značajan broj predstavnika hrvatsko-američke poslovne scene kojima je cilj povezati se i razgovarati o konkretnim koracima koji im mogu pomoći u razvoju poslovanja, stjecanju globalnog uspjeha ili povezivanju s potencijalnim partnerima, ulagačima i klijentima.

ACAP stoga poziva sve koji aktivno rade na stvaranju pozitivnih promjena i pokretanju napretka u svojim industrijama da budu dio prve ACAP-ove konferencije u Zagrebu. Tijekom konferencije bit će organizirani i B2B sastanci, prijam dobrodošlice u Hrvatskom narodnom kazalištu, gala večera, golf turnir i mnoge druge networking prilike.

Pridružite se ACAP-u u Zagrebu od 6. do 8. srpnja 2023.!

Cijene za rane prijave dostupne su do 31. svibnja 2023. Kako biste ostvarili pravo na posebne cijene za AmCham članove upotrijebite kod za popust "AMCHAM2023"!

Pogledajte cijelu agendu i registrirajte se: https://www.croampro.com/mpage/Zagreb2023

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se