natrag na listu članova

Addiko Bank d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Financijske usluge

Addiko Bank d.d. jedna je od šest najvećih banki u Hrvatskoj, a nakon promjene tržišnog identiteta u srpnju 2016. godine nastavlja razvijati svoje poslovanje i osiguravati jednostavno bankarstvo.

Addiko Bank d.d. jedna je od šest najvećih banki u Hrvatskoj, a nakon promjene tržišnog identiteta u srpnju 2016. godine nastavlja razvijati svoje poslovanje i osiguravati jednostavno bankarstvo. Banka je usredotočena na maloprodaju te mala i srednja poduzeća, a istovremeno zadržava jako uporište i podršku za korporativni i javni sektor. Novi tržišni identitet banke simbolizira njezinu posvećenost statusu kvalitetnog partnera za svoje klijente. Zahvaljujući ukupnoj imovini od 23,6 milijardi kuna, tržišnom udjelu većem od 6 %, čvrstoj bilanci, kvalitetnoj bazi klijenata, stabilnom prihodu i profitabilnom djelovanju, sigurnom dugoročnom financiranju, tržišnom potencijalu, najboljem omjeru nenaplativih kredita i adekvatnosti kapitala većoj od 29 % Addiko Bank je u izvrsnom položaju da svojim klijentima pruži najbolju moguću uslugu i aktivno podržava njihove razvojne planove i svakodnevne poslovne potrebe. Addiko Bank d.d. dio je grupacije Addiko Bank AG, jedine financijske grupe koja je isključivo posvećena tržištima i klijentima u regiji južne i istočne Europe.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se