natrag na listu članova

Adriatech d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Gradnja

Adriatech je dinamična tvrtka specijalizirana za veleprodaju građevinskih materijala. S predanošću izvrsnosti i fokusom na isporuci najboljih proizvoda i rješenja na tržište, Adriatech se pozicionirao kao referentna točka za kvalitetne proizvode i pristup usmjeren prema klijentima.

Naša misija u Adriatech-u je donijeti najbolje proizvode na hrvatsko tržište s prodajnim pristupom temeljenim na poznavanju proizvoda . Djelujemo kao predstavnici velikih multinacionalnih tvrtki poput Fassa Bortolo, Schluter Systems, BiFire i drugih europskih partnera. Naša raznovrsna ponuda uključuje sustave suhe gradnje , žbuke i mortove, fasadne sustave, sustave podnog grijanja, te termičke/akustičke izolacijske solucije, prilagođene jedinstvenim potrebama naših klijenata. Nudimo rješenja za veliki segment tržišta, od velikih građevinskih tvrtki do arhitekata i privatnih pojedinaca. Kvaliteta je temelj Adriatech-ovih operacija. Pridržavamo se najviših industrijskih standarda kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju pouzdane, učinkovite i vrhunske proizvode. Naša predanost kvaliteti proteže se na svaki aspekt našeg poslovanja, od odnosa s dobavljačima do podrške kupcima. Prioritet su nam naši klijenti, i razumijemo da je njihov uspjeh i naš uspjeh. Adriatech njeguje snažne odnose s klijentima aktivnim slušanjem njihovih potreba, pružanjem personaliziranih rješenja i osiguravanjem kontinuirane podrške.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se