natrag na listu članova

Adriatic Capital Partners d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Ulaganja

Adriatic Capital Partners s bazom u New Yorku, NY i Zagrebu je investicijska grupa u usmjerena na investicijske mogućnosti koje se pojavljuju u jadranskoj regiji Europe.

Adriatic Capital Partners s bazom u New Yorku, NY i Zagrebu je investicijska grupa u usmjerena na investicijske mogućnosti koje se pojavljuju u jadranskoj regiji Europe. Poslovanje je usmjereno na identifikaciju atraktivnih investicijskih mogućnosti u jadranskoj regiji južne i srednje Europe, strukturiranje prikladnih formata ulaganja za investicijske mogućnosti, izvršavanje investicija ili stjecanje imovine i upravljanje investicijama, uključujući i pružanje strateških i financijskih smjernica. Od 1994. godine u Sjedinjenim Državama i 2000. u Hrvatskoj i ostalim dijelovima jadranske regije naš tim iskusnih stručnjaka strukturirao je i uložio preko 3,6 milijardi dolara. Naši čelnici u New Yorku i Zagrebu su stručnjaci za područje privatnog kapitala, investicijskog bankarstva i stručnjaci za upravljanje institucionalnim imovinom s preko 110 godina zajedničkog iskustva u raznim industrijama. Naši lideri su među članovima odbora desetaka tvrtki koje posjeduju i / ili nadgledaju više od 6,5 milijardi USD poslovne imovine i financijskih poduzeća na dva kontinenta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se