natrag na listu članova

Aduro ideja d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Mi smo tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja koja omogućuju našim klijentima učiniti digitalnu transformaciju stvarnošću od 2009.

Naša softverska rješenja pretvaraju ručne i poluautomatske procese u potpuno automatske i potpuno digitalne u medijskoj, logistici, FMCG i telekomunikacijskoj industriji. Korištenjem našeg softvera moći ćete se usredotočiti na poslovni rast, a mi ćemo se baviti optimizacijom i automatizacijom dosadnih zadataka kao što su automatizacija prodaje, online i telefonska prodaja, logistika, planiranje potražnje, predviđanje prodaje, upravljanje zalihama te svim ostalim dosadnim poslovima oko kojih bi softverska rješenje trebala pomoći.Ukoliko mislite da bi softver i računala trebali biti pomoć, a ne prepreka u obavljanju vašeg posla, onda mislimo jednako.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se