natrag na listu članova

AleDo Tech d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Energetika

AleDo TECH d.o.o. je mlada hrvatska kompanija koja se fokusira na projekte u sektoru obnovljivih izvora energije s naglaskom na solarne elektrane i elektromobilnost.

Uz veleprodaju opreme u Hrvatskoj te susjednim zemljama, klijentima nudimo i usluge po principu ključ u ruke. Naš tim stručnjaka, mahom svi inženjeri elektrotehnike, klijentima pruža savjetodavne usluge, izradu potrebne projektne dokumentacije, isporuku opreme, montažu i puštanje u pogon, uz edukaciju i tehničku podršku. U sektoru solarnih elektrana, najveći fokus je na integriranim solarnim elektranama za industriju. U svijetu elektromobilnosti nudimo kućne i komercijalne punjače, ali i hrvatsku softversku platformu za upravljanje punjačima za električna vozila te omogućavanje naplate pružanja usluga punjenja električnih vozila prema krajnjim korisnicima. Platforma je neovisna o proizvođaču punjača te je prikladna za sva svjetska tržišta. AleDo TECH d.o.o. može biti i vaš partner za zeleniju budućnost.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se