natrag na listu članova

Alpha-Medical d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Zdravstvo

Alpha Medical je obiteljska farmaceutska tvrtka osnovana 1992 koja se bavi distribucijom i prodajom lijekova na veliko. Alpha Medical djeluje u sastavu grupacije Livia u kojoj se nalazi i Zdravstvena ustanova Ljekarne Dvoržak.

Alpha Medical u svojoj paleti ima više od 35 lijekova iz više terapeutskih skupina od petnaestak različitih dobavljača širom svijeta pod vlastitim brendom. Alpha Medical je fokusiran na marketiranje i prodaju lijekova u slijedećim terapeutskim granama: CNS, urologija, onkologija, liječenje boli, bolnički lijekovi. Alpha Medical je ostvarila značajni rast u posljednjih nekoliko godina. U tvrtki je zaposleno petnaestak visokoobrazovanih djelatnika . Većina djelatnika je zaposlena u marketingu i prodaji te čine snažan prodajni tim kojim marketinški pokrivaju tržište lijekova u Republici Hrvatskoj. U slijedeće dvije godina Alpha Medical planira značajno povećanje svoje aktivnosti na domicilnom tržištu te proširiti poslovanje na tržišta generičkih lijekova u susjednim zemljama.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se