AmCham Croatia Live with Harvard Business Review Press 15.9.

AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Mark W. Johnson, suosnivač i stariji partner u Innosightu predstavio je ključne zaključke iz svoje najnovije knjige Lead from the Future.

Lideri, imate li jasnu viziju za postkriznu budućnost?

Dok pandemija Covid-19 potresa globalno gospodarstvo i narušava način na koji živimo, radimo i poslujemo, lideri se trude upravljati neposrednim posljedicama. Ali, kako povijest dokazuje, potrebno je pripremiti se i za ono što slijedi. Vizionarski lideri poput Abrahama Lincolna, FDR-a, Winstona Churchilla i Nelsona Mandele nisu samo reagirali na najneposrednije prijetnje s kojima su se suočavali; gledali su i daleki horizont. Vodili su ih - i vodili su svoje ljude - njihovom vizijom za bolju budućnost, nakon što ti izazovi budu prevladani.

Poslovno okruženje koje će vas zateći kad se pandemija završi - može se uvelike razlikovati od onoga što je bilo prije početka krize. Morate se početi pripremati za to već sada.

Na ovom webinaru moglo se čuti kako:

  • Razviti način razmišljanja koji vam omogućuje gledanje prema budućnosti
  • Pretvoriti svoju viziju u strateški plan s kojim se vaš tim može uskladiti i obvezati se
  • Ugraditi vizionarsko razmišljanje u procese i kulturu cijele vaše organizacije

Pogledajte snimke događanja Harvard Business Review Press-a.

  • 15. rujan 2020
  • 14:00h - 15:00h
  • Webinar
Rasprodano
O autoru

Mark W. Johnson zajedno s Claytonom M. Christensenom osnovao je konzultantsku kuću Innosight 2000. Autor je knjiga "Dual Transformation" i "Reinvent Your Business Model". Napisao je brojne članke, uključujući dobitnicu nagrade McKinsey "Reinventing Your Business Model" u izdanju Harvard Business Review-a.

O programu u suradnji s HBR Press-om

Webinari uživo s autorima HBR Press-a

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se