AmCham-ovo suorganizirano događanje „Izazovi i trendovi u svijetu HR-a u nadolazećim godinama”

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj i Adacta, vodeći Microsoft Dynamics i Qlik partner te jedini Cornerstone partner u ovom dijelu Europe, organizirali su zajedničko događanje o izazovima i trendovima u svijetu HR-a.

Kako će izgledati poslovna perspektiva HR-a te koje HR trendove možemo očekivati u 2020. godini neke su od tema o kojima se raspravljalo na ovom događanju. Agilan način rada jedan je od trendova s kojim su donedavno bila suočena samo IT poduzeća u odjelima razvoja softvera, međutim polako se s njime susreću i ostala poduzeća u raznim industrijama. Može li se i na koji način agilan pristup primijeniti u radu ljudskih potencijala kroz panel raspravu svoje mišljenje su podijelili HR menadžeri poznatih hrvatskih i globalnih poduzeća.

Program:
08:30 – 09:00 Registracija
09:00 - 09:05 Pozdravni govori
- Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica, AmCham Hrvatska
- Krešimir Mlinarić, direktor, Adacta
09:05 – 09:30 HR teme i trendovi u 2020. godini, Werner Mack, Regional Sales & Strategic Account Manager, Cornerstone OnDemand (predavanje na engleskom jeziku)
09:30 – 10:00 Povezana radna snaga - inovativna rješenja implementirana od strane Coca Cole Hellenic, Jovana Ivanović, Senior Talent Acquisition & Identification Manager, Coca-Cola HBC
10:00 – 10:30 Doručak
10:30 – 11:10 Panel rasprava: Može li samo agilan HR kreirati nove procese i prakse koji će biti podrška konstantnim inovacijama u poslovanju?

  • Mojca Domiter, izvršna direktorica ljudskih potencijala i kulture, Atlantic Grupa
  • Tea Cergna, direktorica odjela za razvoj ljudskih potencijala, Valamar
  • Luka Abrus, suosnivač i izvršni direktor, Five
  • Marija Zovko Kordić, voditelj talenata i razvoja, A1
  • Moderator: Vladimir Benić, osnivač Career Centra, Employer Branding trener i konzultant

11:10 – 11:40 Motivacijsko predavanje: Lovac na leptiriće, David Skoko, chef kuhinje konobe Batelina

Adacta, članica grupe BE-terna, vodeća je tvrtka za implementaciju ERP, CRM, BI i HRM poslovnih rješenja u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, gdje pruža usluge za više od 450 lokalnih i globalnih klijenata. Adacta nudi sveobuhvatan portfelj vertikalnih i horizontalnih poslovnih rješenja razvijenih na platformama Microsoft, Qlik i Cornerstone.

  • 25. veljača 2020
  • 09:00h - 12:00h
  • Westin Zagreb Hotel (dvorana Panorama), Kršnjavog 1
Rasprodano
Tko može sudjelovati?

Ovo događanje je primarno namijenjeno voditeljima odjela ljudskih resursa poduzeća s više od 500 zaposlenika.
 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se