Nazad na vijesti
AmChams in Europe (ACE) konferencija u SAD-u 2023.
8. svibanj 2023.

AmChams in Europe (ACE) konferencija u SAD-u 2023.

Delegacija od 35 predstavnika iz 27 AmCham-ova sudjelovala je u godišnjem posjetu AmChams in Europe (ACE) Sjedinjenim Američkim Državama u razdoblju od 8. do 12. svibnja 2023. Tijekom boravka delegacija je posjetila Washington D.C. i Houston, Texas.

U Washington D.C. izaslanstvo ACE-a sastalo se s vodstvom U.S. Chambera, Ministarstva vanjskih poslova SAD-a, Ministarstva trgovine SAD-a, Politico-a, EXIM banke i APCO-a. Nj.E. Alexandra Papadopoulou, veleposlanica Grčke u SAD-u, poželjela je dobrodošlicu predstavnicima ACE-a na večernjem prijemu.

U Houstonu fokus je bio više na tvrtkama s posjetima Exxon Mobileu, Honeywellu, Collins Aerospaceu i Greater Houston Partnershipu. Organiziran je i posjet NASA-i gdje je ACE imao privilegiju osobno upoznati astronauta Reida Wisemana koji bi trebao biti u sljedećoj misiji na Mjesec.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se