natrag na listu članova

American International School of Zagreb

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

AISZ nudi obrazovni program s početkom u prvoj godini vrtića sve do kraja srednje škole. Jedina je takva međunarodno priznata škola u Zagrebu.

Škola od 2003. godine posjeduje ovlaštenje Organizacije za stjecanje međunarodne mature i nudi program stjecanja međunarodne mature za treći i četvrti razred srednje škole. Školu pohađa oko 280 učenika iz više od 40 zemalja. Nastavu na engleskom jeziku vodi kadar kvalificiranih, iskusnih učitelja iz Sjedinjenih Američkih Država i ostalih zemalja engleskog govornog područja te iz Hrvatske. Svi učitelji razredne i predmetne nastave izvorni su govornici engleskog jezika. Škola nudi nastavu engleskog kao drugog jezika za govornike drugih jezika, hrvatskog kao materinjeg jezika te francuskog i njemačkog kao stranih jezika.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se