natrag na listu članova

Amgen d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

Amgen se zalaže za otkrivanje bioloških potencijala za bolesnike koji pate od ozbiljnih bolesti otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i isporukom inovativnih terapija za humanu primjenu.

Ovaj pristup započinje upotrebom alata poput napredne ljudske genetike za otkrivanje složenosti bolesti i razumijevanje osnova ljudske biologije. Naše uvjerenje - i srž naše strategije - je da su inovativni, visoko diferencirani lijekovi koji pružaju velike kliničke koristi u rješavanju ozbiljnih bolesti, lijekovi koji ne samo da će pomoći bolesnicima, već će također smanjiti socijalni i ekonomski teret bolesti u današnjem društvu. Amgen se fokusira na područja velikih nezadovoljnih medicinskih potreba i koristi svoju stručnost da bi pronašao rješenja koja poboljšavaju zdravstvene ishode i dramatično poboljšavaju živote ljudi. Amgen je biotehnološki inovator od 1980. godine, koji je izrastao u jednu od vodećih svjetskih neovisnih biotehnoloških tvrtki, pomogao milijunima bolesnika širom svijeta te razvija niz lijekova izuzetnog potencijala.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se