natrag na listu članova

Arena Hospitality Group d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

Priznata smo dinamična, međunarodna hotelska grupa, koja razvija i upravlja hotelima, turističkim naseljima te kampovima u Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Austriji u vlasništvu, suvlasništvu, najmu ili pod upravljanjem.

Otkako smo postali dinamična međunarodna hotelska grupa krajem 2016. godine, glavni nam je cilj profilirati se u višem, visokom i lifestyle hotelskom segmentu tržišta CEE regije i Njemačke, s ciljem stvaranja vrijednosti za dioničare. Brandovi koje Grupa trenutno koristi uključuju Park Plaza®, art’otel®, Radisson Collection, Arena Hotels & Apartments®, Arena Campsites®, a uskoro i Radisson RED. Naš portfelj sastoji se od 29 objekata s oko 10.000 smještajnih jedinica u Istri u Hrvatskoj, u Nassfeldu u Austriji i velikim gradovima Njemačke i CEE regije poput Beograda, Berlina, Budimpešte, Kölna, Nürnberga i Zagreba. Ostvarujemo prihode kroz razne segmente tržišta, u Hrvatskoj i Austriji većinom kroz odmorišni turizam, a u Njemačkoj, Mađarskoj i Srbiji kroz raznovrsniji poslovni miks.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se