natrag na listu članova

Avantura života d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Putovanja i turizam

Avantura života d.o.o. je agencija koja djeluje na području sporta te organizacije sportskih događaja, a najpoznatiji projekt u vlasništvu Avanture života d.o.o. svakako je HIGHLANDER - vodeća svjetska serija planinarskih događaja.

HIGHLANDER kao događaj postoji od 2017., a iz Hrvatske je projekt lansiran na svjetsku pozornicu te se danas HIGHLANDER događaji održavaju u 20 država svijeta, na tri različita kontinenta. Osnova našeg poslovnog modela je “održivost”, u skladu s načelima Erase The Trace i Zero Waste. Cilj HIGHLANDERA je stvoriti zajednicu ljudi koji dijele slična mišljenja i životnu filozofiju, s posebnim naglaskom na brigu o zaštiti i očuvanju okoliša. U strateškom partnerstvu smo sa američkom tvrtkom SPARTAN RACE Inc od 2021. godine. Naš tim čini 15 profesionalaca od kojih svi dolaze iz svijeta profesionalnog sporta istovremeno posjedujući višegodišnje iskustvo u organizaciji velikih sportskih međunarodnih događaja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se