natrag na listu članova

Bantel Travel d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Putovanja i turizam

Bantel Travel full-service putnička agencija osnovana je 1992. godine u Zagrebu, a od 2007. godine posjeduje franšizu Lufthansa City Center i posluje pod imenom Bantel Travel Lufthansa City Center.

S približno 500 ureda u preko 60 zemalja, Lufthansa City Center je jedan od najvećih svjetskih neovisnih franšiznih sustava putničkih agencija. Jamčimo maksimalnu učinkovitost, minimiziranje troškova i fleksibilnost tijekom cijelog vašeg poslovnog i individualnog putovanja. Uz globalnu povezanost i LCC mrežu, Bantel Travel Lufthansa City Center pomaže svojim klijentima da ostvare značajne uštede i vodi posebnu brigu o njihovoj sigurnosti diljem svijeta na najvišoj razini. Svaki član osoblja ima iskustvo i strast za svoj posao kako bismo vam pružili rješenja po mjeri i sveobuhvatne usluge putovanja kao što su rezervacije zrakoplovnih karata i hotela, transferi, iznajmljivanje automobila, putno osiguranje, savjetodavne usluge, M.I.C.E. usluge, 24/7 usluga korištenjem inovativnih tehnologija.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se