natrag na listu članova

BASF Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

BASF je vodeća svjetska kemijska tvrtka i europski vođa u istraživanju i razvoju u kemijskoj industriji. U Hrvatskoj ima podružnicu od 1998. godine.

BASF objedinjuje gospodarski uspjeh, zaštitu okoliša i društvenu odgovornost. Približno 111.000 zaposlenika BASF grupe pridonosi uspjehu korisnika gotovo u svim sektorima i zemljama svijeta. BASF-ov portfelj obuhvaća šest segmenata: kemikalije, materijale, industrijska rješenja, tehnologije obrade površine, prehranu i njegu te poljoprivredna rješenja. BASF je 2022. godine ostvario promet u vrijednosti 87,3 milijardi eura. Dionicama BASF-a trguje se na Frankfurtskoj burzi (BAS) te u SAD-u u obliku američkih depozitarnih potvrda (American Depositary Receipts (BASFY)). Više informacija o BASF-u možete naći na www.basf.com/hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se