natrag na listu članova

BE-terna d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

BE-terna (na lokalnom tržištu prethodno poznata kao ADACTA d.o.o.) jedna je od vodećih europskih tvrtki za integraciju i implementaciju poslovnih softverskih rješenja.

Prisutna je u deset država diljem Europe, uključujući i Hrvatsku, a čini ju preko 1000 stručnjaka za implementaciju poslovnih rješenja. Inovativni je pružatelj digitalnih tehnologija, usluga u Cloudu i prilagođenih „end to end“ ERP, CRM i BI poslovnih rješenja, a pomaže tvrtkama širom svijeta da transformiraju svoje poslovanje, osnaže zaposlenike i potaknu promjene u pružanju usluga svojim kupcima. BE-terna je članica prestižnog kluba Microsoft Dynamics, "The Inner Circle", koji odaje priznanje partnerima s visokim učinkom zbog njihove predanosti u razvoju inovativnih rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama i predstavlja prvih 1% Microsoftovih partnera u svijetu. BE-terna je više puta nagrađivana statusom Microsoft Golden Partner i Qlik Elite Solution Provider. Od svibnja 2022. godine tvrtka je članica Telefónica Tech grupacije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se