natrag na listu članova

Biomedica dijagnostika d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

Poduzeće Biomedica Group već je više od 35 godina vodeći distributer medicinskih uređaja, in vitro dijagnostike, proizvoda za biomedicinske znanosti, biomedicinskih imunoanaliza, veterinarske i prehrambene dijagnostike te kliničkog IT-a.

Ovo društvo sa sjedištem u Beču i podružnicama u 12 zemalja nudi pristup korisnicima u čitavoj regiji središnje i istočne Europe. Naš tim zaposlenika čini 250 stručnjaka. Pouzdanost poslovne izvedbe i kvaliteta proizvoda poduzeća Biomedica očituju se u našem svakodnevnom radu i aktivnostima koje provodimo za korisnike i zajedno s njima. Korisnicima iz područja medicinske skrbi i istraživanja osiguravamo fleksibilna rješenja, kvalitetne proizvode, tehničku uslugu i trajnu podršku. Naši stručnjaci u posao unose jedinstvenu kombinaciju znanja, iskustva i predanosti korisnicima. Čitava grupa poduzeća nositelj je certifikata ISO 9001:2008, što jamči neprekidna poboljšanja kvalitete naših proizvoda i usluga. U Republici Hrvatskoj poslujemo pod imenom Biomedica Dijagnostika d.o.o. Ovo poduzeće jamči profesionalnu i fleksibilnu podršku korisnicima diljem regije. Vjerujemo da samo izvrsnost proizvoda i stručnost pri pružanju korisničke podrške, uključujući prodaju i usluge, mogu doista zadovoljiti korisničke zahtjeve. Da bismo zadovoljili potrebe korisnika, pružamo vlasničku tehnologiju i tehnologiju koju nabavljamo od vodećih proizvođača diljem svijeta – redom nositelja vrhunskih certifikata iz SAD-a, Francuske i Njemačke. Naš tim proizvodnih stručnjaka nastoji uspostaviti suradnju koja se temelji na izvrsnosti te postati vrijednim partnerom našim korisnicima. Da bi se to postiglo, potrebno je značajno iskustvo, visoka razina obrazovanja i želja za poboljšanjem, a sve je to proces koji traje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se