natrag na listu članova

Blitz - Cinestar d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zabava

Blitz-CineStar je osnovan 2003. godine zajedničkim ulaganjem najvećeg njemačkog kinoprikazivača, tvrtke Kieft & Kieft te Blitz film i video distribucije, vodećeg distributera filmova u Hrvatskoj i regiji.

Danas, CineStar grupa u regiji (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Kosovo) ubraja 28 CineStar multipleks kina, 182 kino dvoranu i preko 27.500 sjedala, što s očekivanih gotovo 4,5 milijuna prodanih ulaznica godišnje čini CineStar najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji. CineStar je jedinstvenim konceptom kina i bara u CineStar 4DX™ u Mall of Splitu dokazao još jednom da je tehnološki i inovacijski lider u kinematografskoj industriji u Europi dobivanjem prestižne nagrade ICTA Europe za 'Najbolje novoizgrađeno kino' u Europi u 2017. godini. Međunarodna kinematografska udruga (UNIC) dodijelila je 2019. godine Blitz-CineStar- u nagradu “Najbolji kinoprikazivač godine” u Europi uz obrazloženje da je riječ o kompaniji koja podiže ljestvicu u industriji, ostvaruje kontinuirani rast, pruža svojoj publici najbolji mogući kino doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju - zbog čega je Blitz-CineStar i postao jedan od vodećih te najbrže rastućih kino lanaca u regiji i Europi. www.cinestarcinemas.hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se