Boardroom Discussions - Digitalna transformacija korporativnih financija

Na drugom događanju četvrte generacije programa "Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave", glavnik govornik gosp. Wibe Spekking, Finance Director CEE MC, Microsoft, je podijelio svoje iskustvo iz digitalne transformacije korporativnih financija.

Gosp. Spekking je predstavio put koji je odjel financija Microsofta prošao u procesu digitalne transformacije. To je putovanje koje sadrži više čimbenika koji se trebaju povezati da bi bili uspješni. Pokazao je primjere kako se ta digitalna transformacija koristi u svakodnevnom radu i učinkovitost koju ona pokreće.

Sažetak prezentacije gosp. Spekkinga dostupan je na poveznici.

Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Rasprave iz Boardroom Discussions programa će se fokusirati na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati te smatramo da je uvid u dobre prakse u Hrvatskoj pravi korak u tom smjeru.

  • 20. siječanj 2021
  • 10:00h - 12:00h
  • On-line
Rasprodano
Digitalna transformacija korporativnih financija

Glavni govornik:

  • Wibe Spekking, Finance Director CEE MC, Microsoft
Boardroom Discussions - Digitalna transformacija korporativnih financija

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se