Boardroom Discussions - Kako se osigurati operacijama upravljanim umjetnom inteligencijom

Na trećem događanju četvrte generacije programa "Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave", glavnik govornik je bio gosp. Alain Sanchez, EMEA CISO and Senior Evangelist, Fortinet.

Kako se različite prijetnje nastavlju razvijati u opsegu i sofisticiranosti, glavni su se trendovi pojavili tijekom posljednjih 10 mjeseci. Među njima, umjetna inteligencija koja omogućuje ljudima da se usredotoče na ono što najbolje rade; inovacije. U ovom novom kontekstu, što osobe odgovorne za kibernetsku sigurnost mogu očekivati ​​od AI danas?

Ova je prezentacija dizajnirana za menadžere koji moraju razumjeti opseg i prednosti AI-a u osiguranju kritičnih poslovnih infrastruktura. Tijekom događanja Alain je opisao 3 područja koja su izravno poboljšana naprednim algoritmima strojnog učenja.

Sažetak prezentacije gosp. Sancheza dostupan je na poveznici.

Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Rasprave iz Boardroom Discussions programa će se fokusirati na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati te smatramo da je uvid u dobre prakse u Hrvatskoj pravi korak u tom smjeru.

  • 17. veljača 2021
  • 10:00h - 11:30h
  • On-line
Rasprodano
Kako se osigurati operacijama upravljanim umjetnom inteligencijom

Glavni govornik:

  • Alain Sanchez, EMEA CISO and Senior Evangelist, Fortinet

Alain Sanchez ima 20 godina iskustva u području mreže i telekomunikacija. Alain se pridružio Fortinet CISO-u u prosincu 2018. godine, savjetujući uprave tvrtki Fortune 500 i pružatelja telekomunikacijskih usluga o implikacijama njihovih strategija digitalnih inovacija na kibernetsku sigurnost. Alain je obnašao izvršne funkcije u Huaweiju, Alcatel-Lucentu, Accentureu, BT-Global Servicesu i Nortelu.

Alain Sanchez diplomirao je na Tehnološkom sveučilištu u Compiegneu, diplomiravši inženjerstvo a ima magisterij iz industrijskih procesa.
 

Boardroom Discussions - Kako se osigurati operacijama upravljanim umjetnom inteligencijom

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se