Boardroom Discussions - Zadržavanje agilnosti u fazi rasta organizacije - Novi datum

Na petom događanju nagrađivanog programa glavna govornica će biti Aurora Volarević, Vice President Corporate Affairs, Infobip.

Zadržavanje agilnosti u fazi rasta kompanije je izazov s kojim se susreću svi startup-i. Rasprava na događanju će obuhvatiti aktivnosti koje je poduzeo Infobip u odjelu za Korporativne poslove (Pravni, Privatnost, Usklađenost, ...) kako bi mogli pratiti eksponencijalni rast kompanije te kako bi mogli uvesti agilni način rada i integrirati standardne prakse podrške u prodajne procese.

Molimo vas da se prijavite najkasnije do 20. rujna putem poveznice za prijavu.

  • 22. rujan 2022
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office, Strojarska 22
Pridružite se ovom događanju 2022-09-2209:00 2022-09-2211:00 Europe/Zagreb Boardroom Discussions - Zadržavanje agilnosti u fazi rasta organizacije - Novi datum Na petom događanju nagrađivanog programa glavna govornica će biti Aurora Volarević, Vice President Corporate Affairs, Infobip. AmCham office, Strojarska 22 American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Tko može sudjelovati?

Predsjednici i članovi uprava, glavni direktori kao i viši menadžment tvrtki članica AmCham-a.
 

Zadržavanje agilnosti u fazi rasta organizacije

Glavni govornik:

  • Aurora Volarević, VP Corporate Affairs, Infobip

Aurora Volarević ima preko 25 godina iskustva u bankarskoj i telekomunikacijskoj industriji, prethodno je bila dio globalnog tima za upravljanje revizijom Deutsche Telekoma te je vodila Odjel za unutarnju kontrolu, reviziju i rizike HT Grupe i Montenegro Telekoma. Također je obnašala niz rukovodećih pozicija u bankarskoj industriji, uključujući Sumitomo Mitsui Banking Corporation i UniCredit Group.
Aurora je vodila niz složenih, globalnih projekata za poboljšanje procesa u područjima financijske i IT revizije kao i otkrivanja prijevara u poslovanju.

Boardroom Discussions - Zadržavanje agilnosti u fazi rasta organizacije - Novi datum

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se