natrag na listu članova

Burza d.o.o. (dba. Human)

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Mi smo Human, bavimo se interakcijama između ljudi i računala već osamnaest godina. Radimo digitalna rješenja koja poboljšavaju živote korisnika i stvaraju vrijednost klijentima.

Firma je osnovana 2001. godine, a uskoro je postala partner mnogim hrvatskim tvrtkama, ali i regionalnim kompanijama. Imamo 40 zaposlenih u dva ureda (Zagreb i Osijek). Na nacionalnom festivalu Dani komunikacija 2011. osvojili smo našu prvu MIXX nagradu za najbolji web. Nakon toga, osvojili smo ih još 7 zaredom. Naša Human stranica osvojila je i neke od najprestižnijih svjetskih nagrada, uključujući dvostruki Webby i Lovie za Best Website Practices. Obje nagrade glasovima žirija i publike, boreći se uz bok s velikanima poput Googlea i Samsunga. Naša najnovija nagrada je Red Dot u kategoriji Branding & Communications design.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se