natrag na listu članova

CBS International d.o.o. - Cushman & Wakefield

Kategorija Patron Member Industrija: Nekretnine

CBS International Hrvatska je član Cushman & Wakefield Alliance, vodeće svjetske agencije za nekretnine koja klijentima pomaže promijeniti način na koji ljudi rade, kupuju i žive.

Tvrtka pomaže zakupnicima i investitorima u optimiziranju vrijednosti svojih nekretnina kombinirajući našu globalnu perspektivu i lokalno znanje s impresivnom platformom rješenja za nekretnine. Cushman & Wakefield je među najvećim svjetskim tvrtkama za nekretnine s 51.000 zaposlenika u više od 70 zemalja i prihodom od 8,2 milijarde dolara. CW CBS International ulazi u drugo desetljeće besprijekornih rezultata u regiji, pruža profesionalne brokerske i savjetodavne usluge, uključujući usluge posredovanja u iznajmljivanju, zakupu i prodaji svih vrsta nekretnina, savjetodavne usluge, usluge procjena vrijednosti i strateškog savjetovanja, upravljanje nekretninama, upravljanje projektima, tehnički due diligence i investicijsko savjetovanje. Tvrtka CW CBS International osnovana je u Hrvatskoj 2018. godine i pokriva region Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Makedonije s preko 100 zaposlenih.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se