natrag na listu članova

Ciklopea d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Usluge prevođenja

Ciklopea je pružatelj profesionalnih jezičnih rješenja koja omogućuju tvrtkama da dopru do globalnih klijenata i kupaca, privuku njihovu pažnju i pruže im podršku.

Naše jezične usluge razvijene su kako bi ispunile specifične zahtjeve, dinamiku i potrebe medicine i farmacije, IT-a i razvoja softvera te tehnologije i proizvodnje. Zahvaljujući vlastitim tehnološkim rješenjima, naprednom upravljanju projektima i jezičnoj stručnosti u mogućnosti smo pružiti vam prilagođena i skalabilna rješenja koja će vam pomoći u prenošenju poruke na međunarodnom tržištu i ostvarivanju pozitivne globalne prisutnosti. Certifikati ISO 9001 Upravljanje kvalitetom ISO 17100 QM za prevoditeljske tvrtke ISO 27001 Informacijska sigurnost Moderne tehnologije Napredna rješenja koja znatno ubrzavaju rast vašeg poslovanja

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se