Nazad na vijesti
Cisco podrška poslovanju tijekom COVID -19
17. ožujak 2020.

Cisco podrška poslovanju tijekom COVID -19

Cisco vam trenutno nudi besplatno korištenje Cisco WebEx kolaboracijske platforme kako bi vam osigurali lakše i sigurnije poslovanje od kuće, održavanje važnih sastanaka i potrebnih edukacija. Uz ovakav način rada potrebno je voditi računa i o sigurnosti zbog čega je Cisco proširio mogućnost besplatnih preuzimanja novih ili proširenih licenci za sigurnosne proizvode koja su dizajnirana za zaštitu udaljenih zaposlenika bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju.

S obzirom na globalnu situaciju i posljedicama koronavirusa COVID-19 većina poduzeća se bori zadržati poslovanje i zaštititi svoje zaposlenike i korisnike, te posredno kod većine raste potreba za radom na daljinu. Ovo predstavlja iznenadno opterećenje i za IT i sigurnosne timove koji imaju zadatak pružiti podršku neviđenom broju radnika na daljinu i njihovim uređajima. Cisco nastavlja pomno nadzirati i reagirati na globalnu epidemiju jer su glavni prioriteti ove kompanije zdravlje, dobrobit, zadovoljstvo i podrška korisnicima i partnerima. Kako bi pomogli ljudima diljem svijeta u ovoj nepredvidivoj situaciji koriste svoje resurse i tehnologiju.

S tim na umu Cisco vam nudi besplatno korištenje Cisco WebEx kolaboracijske platforme kako bi vam osigurali lakše i sigurnije poslovanje od kuće, održavanje važnih sastanaka i potrebnih edukacija. Rad od kuće, sada je u ogromnom usponu i podrazumijeva, kako pristup kompanijskim mrežama i podacima, tako i uporabu aplikacija, razmjenu povjerljivih podataka i zajedničkog rada na njima, on line prezentacija i sastanaka. Cisco WebEx platforma omogućava i zadovoljava sve vaše potrebe za timsku kolaboraciju. Na ovoj poveznici pogledajte kratke videe kako postaviti svoj besplatni račun, te kako kreirati i započeti sastanak.

Cisco sigurnosna rješenja

Uz ovakav način rada potrebno je voditi računa i o sigurnosti zbog čega je Cisco proširio mogućnost besplatnih preuzimanja novih ili proširenih licenci za sigurnosne proizvode koja su dizajnirana za zaštitu udaljenih zaposlenika bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju.

  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client – tehnologija koja omogućava sigurno udaljeno povezivanje na sustav korisnika te omogućava rad od kuće.
  • Cisco Umbrella – tehnologija koja vas štiti od pristupa na zaražene internet stranice i destinacije.
  • DUO Securitypojačana sigurnost pristupa na sustav koristeći 2-faktorsku autentikaciju korisnika. Zero-trust DUO Security platforme smanjuju mogućnost upada u sustave na minimum.

Više informacija o besplatnim Cisco rješenjima i najboljim Cisco IT praksama možete pronaći na ovom linku.

Tips and tricks:

How to – WebEx Meetings

https://www.youtube.com/playlist?list=PL_YnWo4XhzTfhkcwB6M1a-wJ9dTlz58yz

Cisco Webex Meetings Security

https://www.cisco.com/c/dam/en/us/products/collateral/conferencing/webex-meeting-center/white-paper-c11-737588.pdf

Security infographic

https://www.cisco.com/c/dam/en/us/products/conferencing/cisco-webex-security-infographic.pdf?ccid=cc001191&oid=ifgco019425

Working smarter anywhere – Working remotely:

https://blog.webex.com/video-conferencing/working-smarter-anywhere-working-remotely/

3 tips for working with remote team members:

https://blog.webex.com/video-conferencing/three-tips-for-successfully-working-with-remote-team-members/

How video improves communication during any conference call

https://blog.webex.com/video-conferencing/how-video-improves-communication-during-any-conference-call/

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se