natrag na listu članova

Coca-Cola Adria d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

The Coca-Cola Company je kompanija za proizvodnju pića s proizvodima koji se prodaju u više od 200 zemalja i teritorija.

Svrha naše kompanije je osvježiti svijet i napraviti razliku. Prodajemo više brendova vrijednih milijardu dolara u nekoliko kategorija pića širom svijeta. Naš portfelj gaziranih bezalkoholnih pića uključuje Coca-Colu, Sprite i Fantu. Naši brendovi za hidraciju, sport, kavu i čaj uključuju Dasani, smartwater, vitaminwater, Topo Chico, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest i Ayataka. Naše marke nutritivnih, voćnih, mliječnih i biljnih pića uključuju Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife i AdeS. Neprestano unaprjeđujemo svoj portfelj, od smanjenja šećera u našim pićima do plasmana inovativnih proizvoda na tržište. Nastojimo pozitivno utjecati na živote ljudi, zajednica i planeta kroz odgovorno upravljanje vodnim resursima, zbrinjavanje ambalaže, održive modele nabave i smanjenje emisija ugljičnih plinova u cijelom lancu vrijednosti. Zajedno s našim partnerskim punionicama zapošljavamo više od 700.000 ljudi, osiguravajući povećane gospodarske mogućnosti za lokalne zajednice diljem svijeta. Saznajte više na www.coca-colacompany.com i pratite nas na Twitteru, Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se