natrag na listu članova

Coca-Cola Adria d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Dok je The Coca-Cola Company (TCCC) globalno poduzeće u čijem su sastavu neke od najpoznatijih svjetskih robnih marki, Coca-Colino poslovanje u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama u kojima Coca-Cola System posluje, lokalno je poduzeće.

TCCC-ovi napici proizvode se u Hrvatskoj, zapošljavaju hrvatske građane, paleta proizvoda i njihov marketing odražavaju hrvatski ukus i životni stil, a Coca-Cola System duboko je uključen u život lokalnih zajednica u kojima Coca-Cola System posluje. Coca-Cola se proizvodi u Hrvatskoj od 1968. godine. The Coca-Cola Company posjeduje tržišne znakove te lokalnom partneru koji ih puni osigurava koncentrat za svoje proizvode. U Hrvatskoj postoje dva odvojena i posve neovisna pravna subjekta. Coca-Cola Beverages Hrvatska d.d. proizvođač je i distributer proizvoda TCCC-a, a Coca-Cola Adria d.o.o. (CCA d.o.o.), osnovana 1998. godine, usredotočena je na marketinške aktivnosti povezane s robnim markama TCCC-a i zapošljava sedam ljudi. Lana Popović generalna je direktorica društva CCA d.o.o. CCA d.o.o. također pokriva marketinške aktivnosti u Bosni putem predstavničkog ureda u Sarajevu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se