natrag na listu članova

Colliers Advisory d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Nekretnine

Colliers International Group Inc. (NASDAQ i TSX:CIGI) globalna je tvrtka za poslovanje nekretninama prisutna u 65 zemalja s više od 18.000 zaposlenika, odlučno radi na pružanju najbolje moguće usluge svojim klijentima.

Od osnivanja u Zagrebu 2004. godine, Colliers Hrvatska drži mjesto lidera na tržištima Hrvatske, Slovenije i BiH u segmentima trgovačkih i poslovnih prostora, industrijskih i logističkih nekretnina, projekata mješovite namjene, investicijske prodaje, te hotela i luksuznih rezidencija. Naši stručnjaci svakom se projektu posvećuju s integritetom, kreativnošću i profesionalizmom u želji da klijentu pruže pouzdanu savjetodavnu podršku, individualiziranu uslugu te u svakom procesu zastupaju klijentov najbolji interes. To potvrđuje The Europe Property Award - Best Consultancy Award, nagrada najvišeg ranga za pružanje konzultantskih usluga u segmentu komercijalnih nekretnina, koju je Colliers Hrvatska osvojio 2016., 2018. i 2019. godine ali kao i nagradu za najboljeg konzultanta u Europi 2019/20.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se