natrag na listu članova

Croatia Airlines d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Putovanja i turizam

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, mrežni je avioprijevoznik u redovitom i čarter prometu, odnosno srednje velika europska zrakoplovna tvrtka u stalnom razvojnom uzletu.

Croatia Airlines od 1989. g. pruža cjelovitu uslugu u zračnom prijevozu, prevozeći putnike i robu u domaćem i međunarodnom prometu. Također pruža uslugu održavanja zrakoplova i stručnu obuku zrakoplovnog osoblja. Kako bi osigurao povezanost i podržao turistički proizvod Republike Hrvatske Croatia Airlines povezuje Hrvatsku trenutno s 22 međunarodna odredišta, a temeljem kvalitetne i dugogodišnje suradnje s partnerima iz udruge Star Alliance i drugim avioprijevoznicima, nude se mogućnosti vezanih letova iz odredišta diljem svijeta. Croatia Airlinesu dodijeljena je oznaka Safe stay in Croatia, a sigurnost putnika i dalje ostaje prioritet u poslovanju Croatia Airlinesa. www.croatiaairlines.hr

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se