natrag na listu članova

Croatian Premium Wine Imports, Inc.

Kategorija Small Business Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Croatian Premium Wine Imports, Inc. uvozi, distribuira i prodaje preko Webshopa gotovo 100 autohtonih hrvatskih vina te ih dostavlja u većinu američkih država.

Kreiramo korporativne programe s tvrtkama i organizacijama u Hrvatskoj i Americi uz popust za vašu organizaciju/članove, uključujući: - virtualne degustacije za team building preko oceana (isto vino se šalje u obje zemlje, a mi provodimo prezentaciju i degustaciju, u suradnji s vašom HR službom), - edukativni događaji u američkim i hrvatskim uredima (organiziramo odgovarajućeg edukatora) - korporativni program darivanja u SAD-u – bilo za zaposlenike ili klijente - individualni pokloni poslani putem Webshopa - www.CroatianPremiumWine.com Naš inventar pažljivo je odabran iz sve četiri hrvatske vinske regije, a uključuje sorte poput graševine, malvazije, pošipa i plavca malog. Za više informacija skenirajte QR kod ili se obratite na info@CroatianPremiumWine.com. Živjeli!

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se