natrag na listu članova

Crowe Horwath d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Savjetovanje

Crowe Hrvatska je jedna od vodećih konzultantskih tvrtki u zemlji koja pruža usluge revizije, poreza, računovodstva, savjetodavne i regulatorne usluge te usluge ljudskih resursa.

Crowe Hrvatska je član Crowe Globala - osme najveće računovodstvene mreže na svijetu, s više od 200 neovisnih računovodstvenih i savjetodavnih tvrtki u 130 zemalja. Crowe lideri posjeduju široko znanje o poslovanju te lokalnim propisima i običajima, što im omogućuje pružanje prvoklasnih usluga. K tomu, svjetska mreža igra aktivnu ulogu u oblikovanju budućnosti profesije kroz rad s tijelima vlada, regulatornim tijelima i industrijskim grupacijama. U više od 100 godina postojanja, Crowe kreira pametne odluke za multinacionalne klijente diljem svijeta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se