natrag na listu članova

Deloitte d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Savjetovanje

Deloitte Hrvatska, sa svojim uredom u Zagrebu, jedna je od vodećih organizacija za pružanje profesionalnih usluga u svijetu i Hrvatskoj te pruža usluge revizije, poslovnog i financijskog savjetovanja, kao i porezne usluge i usluge u području upravljanja rizicima s pomoću 190 nacionalnih i specijaliziranih inozemnih stručnjaka.

Od konkurencije nas istinski razlikuje predanost pružanju visokokvalitetne usluge s dodanom vrijednosti za naše klijente. Deloitte Hrvatska kombinira nacionalnu i međunarodnu stručnost, nudeći klijentima u Hrvatskoj zajamčeni pristup međunarodnom najsuvremenijem znanju i iskustvu te najboljim globalnim praksama. Deloitte je poznat kao poželjan poslodavac koji nudi različite mogućnosti ulaganjem u zaposlenike kako bi oni ostvarili svoje profesionalne i privatne ciljeve. Kao i bilo koji drugi Deloitte na svijetu, Deloitte Hrvatska posvećen je ostvarenju izvrsnosti u pružanju profesionalnih usluga.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se