Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Altium International d.o.o.
22. rujan 2023.

Dobrodošlica novom članu: Altium International d.o.o.

Altium International d.o.o. distributer je instrumenata za analitičku kemiju i life science u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Kosovu, kao član Altium grupe sa sjedištem u Švicarskoj i podružnicom u SAD-u (Nexus Scientific).

Grupacija posluje u 11 zemalja te pruža vrhunske proizvode i usluge. Portfelj uključuje instrumente i opremu prestižnih američkih kompanija poput Agilent Technologies, Molecular Devices, QuidelOrtho, Merck Millipore, Honeywell i mnogih drugih. Uz vrhunske proizvode, suradnja s našim partnerima omogućuje nam i kvalitetnu tehničku podršku kupcima u analitičkoj kemiji i life science području, a među kojima su brojne domaće te vodeće globalne tvrtke koje posluju u Hrvatskoj. Nastavljajući razvijati kvalitetu usluga uz pristup najnaprednijim tehnologijama i pouzdanu servisnu podršku, svoje aktivnosti integriramo u sustav upravljanja kvalitetom i okolišem sukladno međunarodnim standardima ISO 9001 i ISO 14001, potvrđujući našu predanost izvrsnosti i očuvanju okoliša.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se